Fredag d. 6. oktober var der 100 personer til fællesspisning, menuen var guleærter med det hele og gammel dags æblegrød.
Stor tak til køkkenholdetyes

 
Så er det tid til fællesspisning igen.
Fredag d. 6. oktober kl. 18.00 i Alt I Et huset.
Kom til hyggelig fællesspisning
 Tilberedt af Husets venner J
 
Menu: Gule ærter med sprængt nakkekam, magert flæsk og medister
Serveres med rugbrød, sennep og rødbeder.     
Børnemenu: Stegt medister med brun sovs og kartofler.                  
Æblekage med flødeskum, kaffe og te.
 
Pris: Voksne 75,- unge 14-18 år 50,- børn under 14 år gratis
Drikkevarer til gode priser
Tilmelding på mail: klinkbyhallen@klinkbyhallen.dk
Sms: 40456252 senest d. 3. oktober

 
Fredag d. 25. august var der fællesspisning, det var folk fra Hygum der lavede mad.
Menuen var helstegt pattegris og hjemmelavet is.
Det trak fuld hus, 160 personer nød det lækker mad.
Stor tak til Hyggum folket

 
Så kommer den sidste fællesspisning inden sommerferien.
Fredag d. 16. juni kl. 18.00 i Alt I Et huset.
Kom til hyggelig fællesspisning
 Tilberedt af folk fra Tørringhuse J
 
Menu: Karbonader med grønærter og nye
                   danske kartofler og salat.                      
Hjemmelavet koldskål med jordbær og havrecrunch. 
 
Kaffe, te og småkager
 
Pris: Voksne 75,- unge 14-18 år 50,- børn under 14 år gratis
Drikkevarer til gode priser
Tilmelding på mail: klinkbyhallen@klinkbyhallen.dk
                                                  Sms: 40456252 senest d. 13. juni.                                    
  Velmødt!
Fredag d. 28. april var der 145 til fællesspisning.
Det var folk fra klinkby der stod for maden, tak til dem og mange tak til alle dem som bagte kager og desserter til den store dessertbord.


 
Fællesspisning.
Så er der fællesspisning igen fredag d. 28. april 2017, se menu herunder


 
Fællesspisning.
Der er fællesspisning fredag d. 17. marts 2017, se menu i filen herunder.

 
Fællesspisning
Årets første fællesspisning var fredag d. 13 januar 2017, menuen var kogt torsk med hele svineriet,
det var der 145 personer der kom og fik, en stor tak til vandborg/Ferring folket der havde tilberedt maden.

  
150 personer til Mortens and.
Vi siger tak til Vandborg/Ferring folket
for en fantastisk aften.
Se billeder herunder .

 
Fællesspisning d. 13 november 2015 kl. 18.00
 
Så er der fællesspisning igen, det er folk fra Vandborg/Ferring
der inviterer til Mortens aften i Alt I Et huset.
Menu:
Andesteg m/ rødkålssalat
 Brunede og hvide kartofler
Flødesauce samt surt og sødt.
………………………………………
Æble dessertbord med kaffe og te.
 
 
 
Pris: 75,- for voksne, 50.- for børn (under 5 år gratis)
Vin 75.- Øl/vand 10.-
Tilmelding: Mail : klinkbyhallen@klinkbyhallen.dk el. sms: 40456252
Senest onsdag d. 11 november.
ALLE ER VELKOMMEN
Godt 100 voksne og børn havde en hyggelig aften.
Tak for mad til FDF Klinkby, super godt.


Fællesspisning d. 25. september 2015 kl. 18.00

Så er der fællesspisning igen, det er FDF Klinkby der inviterer
til en hyggelig aften i Alt I ET huset.
Menu :
Flyvende Jacob med ovenbagt kartofler og ris
hertil salatbar.

Abemad med ristet havregryn.
Børne pandekager over bålfade.
Kaffe med småkager.
Pris 75.- for voksne, 50,- for børn (under 5 gratis)
Vin 75,- Øl/vand 10,-
Tilmelding : Mail:klinkbyhallen@klinkbyhallen.dk el. sms: 40456252
Senest onsdag d. 23 september.
ALLE ER VELKOMMEN
130 personer spiste en fantastisk far dags menu,
Vi siger mange tak.



Fællesspisning 5. juni 2015 kl. 18.00
”Fars dag”
Kom til hyggelig fællesspisning tilberedt af de lokale
Stolefolk J
Menu: Flæskesteg m. nye danske kartofler og tilbehør
             2 rabarberdesserter m.kaffe/The
 

 
Pris 75,- voksne, 50,- børn (under 5 år er gratis)
Drikkevarer til gode priser
Tilmelding på mail: klinkbyhallen@klinkbyhallen.dk
Sms: 40456252 senest 2 juni
 
Velmødt!
 

Der var 120 personer til fællesspisning fredag d. 27 februar.

Hvor Houefolk lavede en super lækker lasagne symfoni med div. fyld



Vi siger mange tak for detyes


 

 
Fællesspisnig d. 9 januar.
Tørringfolk lavede super lækker sundheds buffe.
160 personer blev mætteyes



OPSKRIFTER TIL SUNDHEDSBUFFET        
SPINATFRIKADELLER
450 g helbladet frossen spinat
150g hvedebrød
1æg
1tsk karry
½ tsk spidskommen
½ tsk koriander
1 fed finthakket hvidløg
3 spsk olivenolie
1 lille teske salt
½ tsk peber
Optø spinaten og afdryp den i en si, smulder brødet fint, ælt spinat og alle de øvrige ingredienser sammen. Kom olie på en varm pande og steg frikadellerne til de er gyldne.
HVID BØNNEMOS
1 pose hvide bønner
Salt/ peber
1 hakket løg
4-5 fed finthakket hvidløg
 3 spsk. Karry
1 – 2 dl olivenolie
Bønnerne stilles i blød i koldt vand natten over i køleskabet.  Næste dag skylles de godt og kommes i en gryde med vand et godt stykke over bønnerne. Bønnerne koges ca 1 time. Hæld bønnerne i en sigte og afkøl dem lidt.
 Kom alle ingredienser i en foodprocessor  og kør til  mosen  er i en konsistens som tyk kartoffelmos
AUBERGINEPURE.
2 aubergine
Saft af ½ citron
½ tsk salt
Peber
1 – 2 tsk spidskommen
2 spk. olivenolie
½ l creme fraiche 18%
Auberginerne halveres på langs, lægges på bagepapir med skindsiden op og bages på en plade i ovnen på 200 grader i ca. 40 min. Auberginekødet skrabes ud med en spiseske, dryppes let af i en sigte og kommes i en foodprocessor med de andre ingredienser, det hele køres til det har en ens artet  konsistens.


SVAMPEFYLDT HOKAIDO.
1 stor hokaido
1 bk champignon
2 skiver hvedebrød eller rasp
1 æg
1 løg
1 dusk frisk timian
1 fed hvidløg
Salt og peber.
Champignon, hvedebrød, løg, hvidløg, salt og peber og æg køres i foodprocessor til en næsten jævn masse. Hokaidoen  deles i 2 og udhules. Svampefyldet kommes i og der klippes frisk timian henover hokaidoerne, disse bages i ovnen, evt i et ildfast fad på 180 grader i ca 1 time.
KARRYRET MED KIKÆRTER OG SPIDSKÅL.
2 ds kikærter
1 spidskål
1 – 2 porer
1 dl olivenolie
1 ds hakkede tomater
1 stor løg
4 spsk karry
1½ tsk salt
Groft peber
Lidt chili
Porrer og spidskål snittes og lægges i et stort fad eller en bradepande, løggene hakkes og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser. Det hele tilberedes i ovnen  på 175 grader  i ca. 40- 45 min.A


GRØNTSAGSLASAGNE.
1 - 2 pk friske lasagneplader
2 ds hakkede tomater
½ l fløde 13%
2- 3 spsk oregano
Lidt karry
1 stor hakket løg
2 fed finhakket hvidløg
1 ps reven ost
1 squash i tern, 1 peberfrugt i strimler, 1 porre i skiver, friske spinat blade, evt champignon
Hæld 1 ds hakket tomat i bunden af et ildfast fad eller en bradepande, læg lasagne på, så det dækker, kom forskellige grøntsager på, drys med oregano, salt og peber, lidt karry eller chili og hæld lidt fløde ved, drys med lidt ost, læg et nyt lag lasagne på, hæld en ds tomat henover sammen med lidt fløde og ost. Stilles i ovnen på 175 grader i ca. 45 min.
RIGTIG GOD FORNØJELSE!
MVH  Kari Strunck
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klinkby | Nejrupvej 2 | 7620 Lemvig | Tlf.: 29638527